30 Juni Feest - Reisverslag uit Oirsbeek, Nederland van maartenhendriks - WaarBenJij.nu 30 Juni Feest - Reisverslag uit Oirsbeek, Nederland van maartenhendriks - WaarBenJij.nu

30 Juni Feest

Door: Maarten Hendriks

Blijf op de hoogte en volg

30 Juni 2007 | Nederland, Oirsbeek

Lieve mensen.
Ik heb veel genoten van de lieve berichten van jullie. Allemaal harten onder riem. Komende week is het echte vertrek. Wat gaat er in mij om? Dat is gemengd. Vooruit schuiven met de gedachte:"Dat zien we straks wel," gaat niet meer. Straks is ondertussen; NU. Het is een raar idee om afscheid te nemen voor zo'n lange tijd. Ik weet ook niet goed hoe dat in een mooi jasje te gieten. Ik vind het knap lastig. Ik vertrouw erop dat de wensen van alle mensen en de ervaringen die gaan komen mij zullen opkrikken tot een smile van oor tot oor.
Ik zal jullie uitvoerig op de hoogte houden.

• 30 Juni 2007 - 15:21

Lindsay:

ik vind het nog altijd een drama dat stage voorbij is, ik had niet gedacht dat het zo snel zou omgaan en dat ik het zo erg zou vinden. Wel hoop ik dat U een super tijd tegemoet gaat, en dat de reis aan alle verwachtingen zal voldoen die U al zo'n lange tijd had, want dan komt het helemaal goed :)

Groetjes Lindsay

• 30 Juni 2007 - 16:12

Thea:

Hai die Maarten,
    hihi...weet je dat íkzélf een beetje de kriebels heb? wat moet dat dan met jullie zijn??? Ik herinner mij nog je enthousiasme terwijl je je droom vertelde! En nú, nú is het al zover, tjeetje! Vanavond je feest...ben zóóó benieuwd naar de tractor met 'huis'!
    Ik verheug me jullie te zien en je een dikke knuf te geven voor je avontuur!
    Misschien wil je deze spreuk onthouden:
    "waar je ook gaat,...daar ben je..."
    En vooral jij Maarten met je: open ogen, open houding en open hart met een vriendelijke lach...
    jij komt er wel...wáár je ook heen gaat,
    daar bén jij!
    Heel veel liefs,
    Thea

• 30 Juni 2007 - 16:53

Ans En Peter:

Ha die Maarten en Dory,
    Nog even een tikje achter de pc en dan op weg naar Oirsbeek, wij zien jullie vanavond, zet de wijn maar klaar .

Groetjes uit de Meterik

• 30 Juni 2007 - 20:14

William En Ellen:

Hey Maarten, wij willen via deze weg jou heel veel plezier en geluk wensen. Ik moet zeggen dat je een perfecte trekker-oplegger hebt gemaakt. Ik zie je nog wel op het veldje. Groetjes van ons en xxx van Icilio, Chelone en Asaya!

• 30 Juni 2007 - 20:14

William En Ellen:

• 30 Juni 2007 - 21:40

Sjpek Z'n Broer:

Maarten jongen,
    Wij wensen je héél véél plezier, geluk, goed weer en leuke ontmoetingen toe.
    Velen dromen ervan, sommigen praten erover maar weinigen doen het ook echt.
    Klasse!
    Goeie reis en gezond weer thuis (straks).

Groetjes Maria en Jacques

• 01 Juli 2007 - 07:35

Katelijn:

hey Maarten,

goeie reis en... bij elk afscheid mag er een traan geplengd worden hé! Eén van vreugde voor het nieuwe dat begint en één van verdriet voor het afscheid dat natuurlijk een beetje pijn doet! Gewoon laten stromen en dan komt die smile vast ook vanzelf!

knussel,

Katelijn

• 01 Juli 2007 - 07:42

Katelijn:

hoi Dory,

voor jou is het afscheid vast ook heel moeilijk, Maarten begint aan zijn droom en voor jou begint een jaar dat anders zal zijn dan wat je tot nu toe gekend hebt. Ik wens jou je eigen "genieten" om die tijd in te vullen, wat dat ook mag zijn; vriendinnen, boeken,je familie en kinderen, iets creatief misschien of gewoon hééérlijke rust,

liefs

Katelijn

• 01 Juli 2007 - 10:33

Leon Speetjens (fr):

Beste Maarten (en achterblijvers),

Veel sterkte en succes toegewenst bij de komende periode van "good-bye" Maar ook "hello".
    Ga er tegenaan en je zult zien: de wereld is ook mooi en zal je ontvangen zoals het hort met hen die de wereld interesseert.
    En achterblijvers: wees trots, geef support en let op zijn levensavontuur.
    En wij in de Provence zeggen je: Maarten go! tot gauw,

Leon en Mieke (Provence)

• 05 Juli 2007 - 21:21

Riet En Rene:

Hoi Maarten!
    Je vertrek was uitgebreid op L1 (zie ook www.l1.nl daar kun je het zelf ook zien), een heel leuke reportage.
    Riet was vandaag bij het uitzwaaien en vond het heel fijn dat ze daar samen met een clubje mensen kon zijn. We zijn heel benieuwd hoe het gaat, of het te doen is, of je je draai vindt!
    We wensen je een heel goede reis en dat je goed mag slapen in je Pipo-wagen, dat het echt je huisje mag zijn. Maak er wat moois van!
    Grtz RR