26 Mrt. Toren beklimmen.
Door: Maarten
26 Maart 2008 | Italië, San Gimignano
Het stadje is met winkeltjes, ijszaakjes, galerieën, cafés, bookshops en restaurantjes bezaaid. Ik heb me geen minuut verveeld. In de kasteeltuin strooit een harpenist zalige, zoete klanken onder de olijfbomen. Uit de wind tegen de vervallen muren en in het zonnetje genieten nog meer mensen van deze betoverende, koninklijke hofsfeer.
Als de zon gaat zakken, doe ik dat ook. Onze Lieve Heer laat zijn grandiose spotlight tussen de wolken door een heldere plek toveren op aarde. De zonnige plek schuift langzaam op over het landschap, zo de mensen en dieren kortstondig aan het einde van deze dag nog even behaaglijk verwarmend. Zo schuiven prachtige fotomotieven zeldzaam mooi ingekaderd in het zicht. Ik zit op een bankje langs de weg en kijk alleen maar.
Terug op de camping, waar het elektrisch kacheltje en de hete douche de gedachten aan de zonnevlek op aarde snel laten verdwijnen.
26 Maart 2008 - 20:33
Laura :
Hi!
It's Laura from camping Boschetto di Piemma in San Gimignano (Italy). I'm happy I met you! Hope you enjoyed your stay and that you'll come again sooner or later. Best Wishes -
29 Maart 2008 - 08:20
Ignazia:
the picture is very funny. good luck for your trip. greeting from the sunflowers
museum staff San Gimignano