17 Febr. Zondag maar dan zonder.
Door: Maarten
18 Februari 2008 | Spanje, Torrox
Om half zes komt Bob me halen. Ik mag bij hem douchen. Geweldig! Er is rode wijn en Hermie tovert lekkere pizza’s tevoorschijn. Ik vertel over de Jamsessie in de bar en we verkassen naar de bar. Een paar dezelfde en weer andere artiesten maken de avond gezellige en sfeervol. We deinen en zingen mee. De stemming zit er goed in. Bob en Hermie maken een dansje. Een Franse mondharmonicaspeler, die getrouwd is met een vrouw uit Staphorst, nodigt uit om woensdag naar zijn trawler te komen. De avond kan niet meer stuk. Om negen uur wordt het laatste nummer aangekondigd, maar dat weet het publiek nog dertig minuten uit te stellen. Om tien uur lig ik in de kooi, zoals dat heet: moe maar voldaan.
18 Februari 2008 - 16:14
Ans En Peter:
Hallo Maarten,
Wat jij schreef over die Engelse mensen met hun tweede huis komt ons bekend voor. In Canada en America is dit normaal, als we daar op een camping kwamen stonden wij altijd tussen die reuzen. Het zal we een ingevoerde Americaanse camper zijn. Inderdaad daar zit alles op en aan, als je terug bent kom je maar eens naar onze camper in aanbouw kijken, je kent henm niet meer terug, over een jaartje zal hij helemaal klaar zijn. Trouwens in de Meterik gaat alles zijn gangetje.
Groetjes en tot ziens -
18 Februari 2008 - 20:49
Ger Engel Natascha:
Hoi Maarten
Het gaat nog steets goed met je iedere dag beleef je weer iets we zijn blij dat het allemaal goed gaat
Wij willen je vast feliciteren met je verjaardag morgen dus langs deze weg
Het pilsje die houden we wel tegoed van je Maarten een fijne reis verder geniet er van we blijven je volgen
Groetjes Ger Engel Natascha
Heel veel SUCCES -
18 Februari 2008 - 21:33
Angélique En Wim:
Hoi Maarten,
Van harte gefeliciteerd met je ....ste verjaardag.
Lang zal hij leven. Daar moet op gedronken worden, dat doen we dan hier wel.
Groetjes -
18 Februari 2008 - 22:54
Marion En Frans.:
Proficiat Maarten.
Warme groetjes. -
19 Februari 2008 - 08:55
Wim En Miriam:
Hoi Maarten,
van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Fijne dag toegewenst, maar dat zal wel lukken,
met al die mensen om je heen.
Proost! -
19 Februari 2008 - 09:05
Fam. Vrolijk:
Hoi Maarten,
We begrijpen van allemaal aardige mensen uit jouw omgeving dat je vandaag jarig bent. Ook vanuit Panningen willen we je van harte feliciteren. Maak er een gedenkwaardige dag van! We wensen je nog veel 'warme' ontmoetingen en een goede reis verder.
Fam. Vrolijk -
19 Februari 2008 - 10:39
Jeannie:
wat lees ik,,,jij verjaardag vandaag,,??!! zelf heb ik ook pas verjaardag gehad,,,heb de 5 kruisjes gehaald,,jippie,,,!!!
van harte gefeliciteerd en een dikke zoen erbij,,,, -
19 Februari 2008 - 10:58
Sjpek:
Beste Kerel,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ook namens de rest van de familie. De vasteloavend zit er weer op en we zullen dus tot de 11e van de 11e weer als "normale" sterveling door het leven moeten.
Houd je haaks! -
19 Februari 2008 - 11:52
Marjoleine En Theo :
Vanuit Harderwijk zingen we je toe:
Lang zal hij leven in de gloria, Hoera hoera!...GEFELICITEERD MAARTEN!we drinken een borreltje op je gezondheid!
Groetjes en veel plezier nog! -
19 Februari 2008 - 11:56
Jean En Dymphy:
hey Maarten,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Maak er een gezellige dag van, maar dat zal jou geen moeite kosten.
Gr. en liefs Jean en Dymphy
Kelly Michelle en Mark -
25 Februari 2008 - 08:57
Ancy:
Ik heb de foto van mijn man gevonden.
H.s. leuk.
We zien je a.s. woensdag in de Campo van Nerja/Frigiliana.