1 Jan. Nieuwjaarsdag.
Door: Maarten
02 Januari 2008 | Portugal, Alvor
“Wat denken jullie van de garnalen? Zullen we die ook halen?” “Ja doe maar!” Drie man lopen naar de caravans en halen elektrische bakplaten. Vanuit de twee dichtstbijzijnde caravans worden extra snoeren getrokken en even later staat Wim te kokkerellen. Behulpzaam wordt aan de nieuwelingen uitgelegd, hoe je de beestjes moet slopen en wat je ervan kunt eten. “Kunnen de kippenvleugeltjes er ook nog bij?”, roept er iemand. “Ja doe maar, dan blijven we nog even!” Zo vergaat de dag grappend met veel eten en drinken. Cor loopt rond met een emmer sop en een handdoek, zodat iedereen z’n handen kan wassen. Dan is er oprotkoffie. Om vijf uur is alles restloos op. Wie had dat nou gedacht?
02 Januari 2008 - 13:56
Maria Oet Bung:
Wat schiek,die onverwachte dingen,gewoen laote gebeure,ut geit wie ut gaon mot...
prachtig,iech geniet met,mer krijg wel honger der van....smikkel....Goed begin van 2008,gewoen doorgaon.gr.Maria. -
02 Januari 2008 - 14:10
Fonnie C:
Vanuit een koud Munstergeleen............. een HEEL GELUKIG NIEUWJAAR GEWENST van ons allen
gr Fonnie -
02 Januari 2008 - 14:21
Jeannie:
een heel gelukkig en gezond 2008,,,
met een dikke knuff en kusss erbij ,,,
veel plezier verder,,,
02 Januari 2008 - 19:19
Rene Kardux :
Hoi Maarten,
Bij deze wens ik je een gezond en gelukkig 2008 en nog veel plezier met je reis.
Rene Kardux
Camping Elizabeth Hoeve
Melissant (Goeree overflakkee) -
02 Januari 2008 - 19:57
Marlies:
In Oirsbeek op Bachstraat 54 achter de computer jouw fantastische buitenlandse belevenissen meelezend en er vervolgens, zonder jou te kennen, ook nog eens achterkomend dat Frits Nagelhout, een collega van mijn man, jouw vroegere maat was, is dat niet verwonderlijk?
Een heel goed 2008 toegewenst en een voorspoedige voortzetting van je reis.
gr. Marlies -
02 Januari 2008 - 20:50
C.col:
Eey m.maarten
gelukkig gaat ales goed ondanks dat ongeluk van uw zoon maar daar ga nu niet verder in
alles gaat goed op school we hebben zelfs op school geslapen dat was spr en we gaan 9 januari schaatsen met alle klassen hoop dat het leuk word we hbbn ebst wel leuke dingen meegemaakt brandweer met cyrilla's spreekbeurt en kertspel(alles kan je zien op dr-a-schweitzerschool.nl en dan nieuws)we hebben ook nog cito's(waar ii geen zin in heb.maar moet wel)ii heb gelezen dat juf lindsay langs komt :)lijkt me wel leuk om ze maar weer eens te zien
maar ii ga doei doei
fr cayleigh -
02 Januari 2008 - 22:06
Riet En René:
Hey Maarten, een ontzettend goed jaar toegewenst, goede reis en over een hele tijd weer veilig thuis! Amuseer je intussen verder!
03 Januari 2008 - 16:57
Romy:
Hoi Maarten!
Een uurtje later dan ons het nieuwe jaar ingeroetsjt,maar we staan weer samen met beide benen op de grond in het nieuwe jaar 2008!
Vanaf deze plek wensen wij jou alle goeds en nog veel bijzondere reismomenten!
Grxxtjes Leon & Romy
03 Januari 2008 - 19:24
Lidia:
Hallo tante gre en ome cor wat een leuke site om te bekijken ik wens jullie allemaal een heel gelukkig en gezond 2008 en geniet maar lekker. gr lidia en familie -
03 Januari 2008 - 19:50
Ger Engel Natascha:
Hoi maarten
Een goed en gelukkig nieuwjaar en fijn dat je het oud en nieuw niet alleen heb gezeten je zit goed daar in portugal op de camping het ziet er gezellig uit allemaal geniet er maar van
Nog even geduld en kom Dory naar je toe
Een goede reis verder groetjes
Ger Engel Natascha
UIt Rotjeknor DOEIIIIIIIII -
04 Januari 2008 - 10:07
Kaptein Rob:
Hai die Maarten.
Je ziet er patent uit zo: goed slank en op het eerste gezicht nog niet echt verwilderd op de foto's. Wat is jou geheim? Ik lees alleen maar verhalen over eten en drinken? Bewegen doe je ook al bijna niet meer de laatste dagen? (ik lees het wel in dé Dieetbijbel van 2009 van levensgenieter Maarten Henriks: 'WORDT SLANK MET MAARTEN: Doe, Denk, Drink én Éét wat je lekker vindt!') Echt fijn, dat het zo goed met je gaat! Bo, Sandra en ik wensen je een héél gelukkig nieuw jaar, in een kei-sterke gezondheid. En natuurlijk voor je 'BMetje' en het 'Böhmertje' erachter veel rijplezier in 2008, zonder brokken!
Groetjes Rob.