1 Nov. Mormoiron en etentje.
Door: Maarten
02 November 2007 | Frankrijk, Parijs
’s Avonds komen Michel, van de banden, en zijn vrouw Mireille eten. Mieke heeft haar beste beentje voorgezet en de complimentjes vliegen door de lucht. Er worden moppen verteld. Soms is de clou niet te vertalen en dan gaat de verteller in een moeizame worsteling met de taal roemloos ten onder. Het verhoogt de pret alleen maar. Leedvermaak is van alle landen. Met slechts enkele wijntjes op en een volle maag gaat Matje slapen. Morgen weer vroeg op.
02 November 2007 - 13:22
Wauwel:
eej buur!:D
leuke verhalen zet je er elke keer weer op.. woeii ik heb deze week toetsweek gehad en nu ben ik maar weer voor de theorie van de auto aan het leren want de eerste keer was ik niet geslaagd en aanstaande donderdag moet ik weer op.. en dan hoop ik zekers te slagen..:D dan ben je een van de eerste die zal horen of ik geslaagd ben!!(K)
groetje wauwel!! -
02 November 2007 - 13:35
Leon Speetjens:
Beste Maarten (en alle lezers),
die Maarten dat is me er eentje! Een en al pret met die gozer. Echt amusement voor gepensioneerden, die iemand die iets DOET met zijn talenten kunnen waarderen. Wij, Mieke en ik, bevelen u Maarten als gast en entertainer van harte aan! Daarbij komt dat ie s'nachts NIET snurkt. Dus gewoon uitnodigen die man! Wij staan garant!
Dorie we passen wel op hem!
Leon en Mieke Speetjens; Provence. -
02 November 2007 - 15:59
Melvin (school):
eej daa ben ik weer
ik wens je veel succes verder doei
06 November 2007 - 10:54
Janske Hahn:
Ben evn op jouw site gaan neuzen, had van Mieke (mijn zusje!!!) vernomen dat jij een weekje bij hun logeerde. Mooie omgeving he, en lekker eten en drinken.
ben jaloers op je, zou nu ook wel even daar willen zijn. Maar ik vind het knap dat je zo'n reis aandurft, lijkt me heerlijk.
Geniet ervan