5 Nov. Dolce far niënte.
Door: Maarten
06 November 2007 | Frankrijk, Parijs
De vraag:”Wat zal ik eens doen vandaag?” is gauw beantwoord: “Niets!”
Op een bank in het zonnetje geeft Léon tips over de route naar Spanje. Morgen zal ik mijn nieuwe doel aansturen, nog niet wetend of ik door de Pyreneeën naar Noord Portugal zal gaan of via Barcelona naar Zuid Spanje.
Met een spinnende, snorrende kat op de schoot glijdt de middag loom voorbij. De geestelijke accu wordt ontladen om ruimte te maken voor nieuwe ervaringen.
De avond slipt traag weg tussen eten, babbelen en tv.
Het is elf uur. Ik lig op bed met Dory aan de lijn. Het is zo lekker, veel intenser dan thuis om met haar te praten. Afstand verbroedert. We praten over Lex en Fonnie, over school, over de tuin, over heel gewone, kleine dingen. De dunne lijn tussen ons wordt gevoed en onderhouden. We doen allebei ons best. Dat voelt erg goed, heel warm en is geruststellend.
06 November 2007 - 09:54
Jeannie:
ohhhh,,daar ligt die dan met zijn poes,,,fftjes uitgeteld !!
zitten wij hier met een dikke trui aan,,
genietennnnnnn maarten,, -
06 November 2007 - 12:25
Mieke:
Maarten je bent zojuist vertrokken richting Spanje. Leon en ik zijn weer met zijn tweetjes nu, dat wordt nog wennen na een week intensief leven zoals we deden afgelopen week. Kerel we missen je nu al. Geniet van alles onderweg, en laat je niet gek maken, doen wij ook niet!!!!!Veel plezier!!!!!
mieke -
06 November 2007 - 20:33
Ger Engel Natas:
Hallo maarten datwas echt als een god in frankrijk leven goed hoor
Het gaat gelukkig goed met je en je geniet er goed van je ziet er goed uit
Je heb beter weer dan wij
Een goede reis verder we blijven je volgen
Groetjes van ger engel natas -
07 November 2007 - 10:46
Mmmmmmmmmmmmm:
Hoi B-M etje.
Wat een boeiende,verhalen.
De flow is er en die wordt omringd door het happy buikgevoel.
In onze buik worden dezelfde soort zenuwcellen enz. gevonden als in onze hersenen.
In de oosterse wetenschappen wordt de zonnevlecht beschouwd als het centrum van de levensenergie.
Koester nu ook maar je buik.
Warme groetjes.
Denk maar aan de veren?
Die elk land vereren. -
07 November 2007 - 12:38
Lex H:
effe helemaal weg -
07 November 2007 - 14:46
°°° Samira °°°:
HeeYY Salut.. meester maarten :) ;)
alles goed met u Met mij weLL
Nou lekker he zonnetje scheinen
hier in nederland is het heel KOUD :(
elke dag regen ,,, maar ik frankrijk gelukkig niet he :) Ik wens u heel
leuk vakatie toe in frankrijk/spanje
Amities:)Samiraaaa
IK leeerr fransss hahah doeiidoeii -
07 November 2007 - 18:33
Chayenne:
hoi meester hoe gaat het met mij gaat het goed heeft u nog lol beleeft whaha ff tussen haakjes
( Y MIS YOU) (L) -
07 November 2007 - 18:41
Annie Et Jean Luc:
hello Marteen
Merci pour la photo avec vous au Mont Ventoux.Nous suivons tous les jours votre parcours avec beaucoup de plaisir mais pas facile de traduire votre langue ...Bonne continuation Marteen a bientot sur votre site
Annie et Jean Luc du Ventoux -
08 November 2007 - 12:37
Joost D.v Uit M.:
Maartenn..je bent flink aan t genieten daar lees/zie ik! Het blijft automatisme om elke dag even langs je site te surfen om daar weer nieuwe verhalen te lezen!
11e v/d 11e kom je ff trug neem k aan he..haha..
Successs...Groetss!!