29 Jan. Alles loopt als een t…
Door: Maarten
29 Januari 2008 | Spanje, Torremolinos
Ik doe een poging om door Malaga heen te komen en dat gaat wonder wel goed. Dan doemt al snel Torremolinos op. Ook dit gaat feilloos. Ik kon wel 2x Tom heten in plaats van Maarten. Het hoge, brede, flatgebouwachtige hotel ligt aan het strand. De straat oversteken en je teenslippers kunnen uit. De hal is poepchique. De dame aan de balie monstert mij. Ik zie haar denken:”Wat komt die cowboy op klompen hier verkopen?” Als ik vertel dat ik morgen hier met mijn vrouw een weekje kom logeren en dat er al geboekt is verdwijnt de spanning uit haar gezicht. Op mijn argeloos gestelde vraag:”Waar kan ik mijn voertuig morgen parkeren?” Reageert ze goed getraind en zeer gedienstig. Als ik zeg, dat mijn voertuig nogal groot is, dan zakt haar gezicht weer wat uit. “Shit” denkt ze, ”Het ging net goed.” “Look” en ik wijs naar buiten. Dit is een nummer te groot voor haar. “I have to ask the manager.” Die is er niet dus dat kan morgen nog. De tractor zet ik op een kleine parkeerplaats tussen twee hotels, morgen moet hij wel om verzekeringsredenen de hele week op de hotelparkeerplaats staan. We zullen zien.
Nog één nachtje alleen slapen.
29 Januari 2008 - 20:36
Maarten:
Hallo Ed uit Venray,
Laat een bericht met je telnr. achter bij Hotel Riu Belplaya aan de Passeo Martimo in Torremolinos. Of doe het telefonisch nr Hotel: 0034.95.23.83.266. Ik bel of sms je dan.
Maarten. -
29 Januari 2008 - 21:40
Bert En Marijke.:
Hoi Maarten.
Wat een geluk heb jij toch, net op tijd weer hersteld om lekker te genieten van de spaanse zon.Laat je lekker verwennen, geen bed opmaken, niet hoeven koken, de eerste week even niet denken waar moet ik nu weer parkeren!?
Heel veel plezier samen en ..... genieten hoor.
Lieve groetjes vanuit Vautourneux.
Bert en Marijke. -
29 Januari 2008 - 21:48
Niels Satcompany:
hey maarten kep je net ontmoet gezellie je weet het he mag ie morgen niet op het parking van het hotel dan bij mij groetjes -
30 Januari 2008 - 08:56
Jeannie:
wij wensen je een hele fijne vakantie met dory,,,
geniet er maar van,,,
o ja,,ik zal in t hoefveldje vrijdag wel zeggen,,dat je smiddags niet komt,,,whahahah,,,
ich shut mich inne op de lamp,,,,of twiee,,mit t fransien,,
alaaffffffffff,,, -
30 Januari 2008 - 11:18
Marion.:
Dory en Tom-Tom.
Een super hotel hebben jullie.
Dus geniet er maar van.
Liefs van Marion en Frans. -
30 Januari 2008 - 14:46
Wim En Angélique:
Uit het oog is niet uit ons hart. We hebben het erg druk. Haha! Jij ook he, lezen we zo nog al eens. Ga komende week maar "lekker druk" doen met je allerliefste. We wensen jullie een "warm" en gezellig weekje toe met z'n tweetjes. Dus...........genieten maar! Dat zal wel lukken he??!!
Alaaf! Wim en Angélique -
30 Januari 2008 - 14:55
Katelijn:
Hoi Maarten en Dory,
een lekker zonnetje, strand en zee, een weerzien na vér-langen, Maarten weer opgeknapt, dat kan niet meer stuk.
moet de nerveuze dame aan de balie niet even voorbereid worden op mogelijke aardbodemverschuivingen? anders zakt haar gezicht tot... tja, in diezelfde aardbodem?
veel plezier samen!
Katelijn -
31 Januari 2008 - 17:16
Mariet Veugelers:
Bij deze even een heel fijn weekje vakantie gewenst samen met je vrouw.
Weer even volop genieten van elkaar,al zal het afscheid daarna wel tegenvallen.
Maar ja,...zover is het nog niet ,dus nog maar even niet aan denken en genieten van elkaar.
Groetjes Mariet -
01 Februari 2008 - 07:20
Nelly & Rémy:
Hallo Maarten en Dory,
Ook wij wensen jullie een heel fijne, welverdiende tijd met elkaar!
Veel groetjes uit Epe.