31 Jan. Mijas.
Door: Maarten
01 Februari 2008 | Spanje, Torremolinos
Daarna zoeken we rijdend richting Marbella een restaurant met veel Spaanse kentekens voor de deur. We eten er een hapje, maar het valt ondanks de Spaanse belangstelling tegen. In Marbella strekken we de benen langs de jachthaven en zoeken alvast, als voorschot op zes goede in de lotto, een leuke boot uit; een witte!. Voor erbij, want we hebben alle twee niks met boten.
Dan gaat het over de snelweg terug.
Het is lekker met Dory op toer zijn. Af en toe stilstaan en een kus, dan een stevige knuffel, veel lieve woordjes en hand in hand wandelen maken deze week een tweede huwelijksreis. Ik kan iedereen aanraden om elkaar een tijdje niet te zien. Het samenzijn daarna is zoo zoet.
01 Februari 2008 - 10:17
Fonnie C:
Maarten en Dory.
GENIET!!!!!!! -
01 Februari 2008 - 10:36
Kees En Maria.:
wat sjoen,en wat un weertje...de krijgs wat ste verdeens.....mer de mos ter zelf get veur doen,neet dan.... -
01 Februari 2008 - 10:52
Leon:
Ha die Dorie (en Maarten)
Goed dat jullie elkaar (her)vonden! Dat deit de jong good, zeker weite!
Amuseer je en tot ziens!
leon en Mieke -
01 Februari 2008 - 13:30
Fonnie:
Aan de lengte van je verslag is op te maken dat jij en mam het goed naar jullie zin hebben!!!!
ENJOY !
xxxxxxxjes Fon,gui en prince-je.
01 Februari 2008 - 15:17
Mercedita:
Hallo Maarten en Dory,
Lekker genieten in het Spaanse zonnetje, van elkaar, veel plezier! Maak er een gezellige week van.
Groetjes Mercedita, Edwin, Tosca en Ruben -
01 Februari 2008 - 16:07
Wauwel:
nee hahah geen ezel he:P
sorry moest er even uit hahah:D
leuke foto's zitten er bij:D
groetjes knuffel van wauwel jullie buuf! -
01 Februari 2008 - 22:20
Leen:
Elke dag is een feest. Maar je moet zelf de slingers ophangen.xx.L. -
02 Februari 2008 - 16:26
Eunice Paixão Barão:
Ola martin,como estas? como tem corrido a viagem? sempre feliz?É para traduzires ok?
Bjs,Eunice,Remax.
Continuaçao de boa viagem a teus sonhos........ -
02 Februari 2008 - 22:31
Rotjeknor:
Hoi Maarten en Dory
Lekker even bij elkaar geniet er van want de tijd gaat snel veel knuffelen
En genieten van alles om je heen
Groetjes Ger Engel Natascha