27 Mrt. Lentewandeling.
Door: Maarten
27 Maart 2008 | Italië, San Gimignano
Aan alle goede dingen komt een end. De wandeling wordt wreed verstoord door een klaterbui. Als een verzopen kat modder ik het laatste stuk met gebogen hoofd terug. Vóór ik de wagen binnen kan moet alles uitgetrokken, uitgewrongen en opgehangen worden. Zo nu eerst de kachel op volle patat en dan een Sambuca.
27 Maart 2008 - 22:23
Marko, Denise, P&j:
oh Maarten ik ben zo jaloers....hoe heerlijk ons jaartje reizen ook was, bij ons zit het er voorlopig even op en jij zit er nog middenin. Het is fantastisch hé. Een luxe!
Wij zijn nu een klein maandje terug en "men" vraagt niet hoe onze reis is geweest maar is louter en alleen geinteresseerd naar praktische zaken. Waarom Piene nog niet op school zit en we nu nog geen huis hebben. Gek he blijkbaar vindt "men" dat veel interessanter. Ik denk dan terug aan onze gesprekken in Alvor...we mogen een jaartje gek doen maar daarna ...return to reality!
aangezien we bij jou lezen dat het goed gaat even een korte update over ons:
We wonen op een seizoensplek op een camping in het prachtige historische Brielle. En jawel nog steeds in de camper. Het regen hier veel te veel, maar een witte pasen was fantastisch voor Piene en Jinte. Hebben ondertussen al weer een autootje en Marko is week op week af aan het werk in het buitenland. Kan die een beetje langzaam afbouwen van ons reisvirus. Ondertussen allerlei gesprekken over vast werk en als we definitief weten waar hij gaat(en wil) werken kunnen we pas in die gemeente op zoek naar een huisje. Het streven is na de zomervak Piene op een nieuwe school nabij ons nieuwe huis en Marko zijn nieuwe werkplek in te laten stromen.
Jinte is 2 weken geleden 2 jaar geworden en Piene 1 week geleden 4 jaar! We hebben het gevierd in de camper! met als hoogtepunt een max van 8 volwassenen en 7 kinderen en verschrikkelijk veel kado's tegelijktijd in de camper. iedereen lekker taartje en koffie doorgeven en alle kids op het grote bed rollen, was helemaal gezellig!
Zo met een hoofd vol herrineringen en allemaal geweldige vooruitzichten vullen wij nu onze dagen. Op het weer hier in NL na zitten we nog steeds op die fantastische goede golf die ons ook al zorgeloos door Europa heeft geloosd.
Wel nog even je voet op het gaspedaal zetten en een stukje Litouwen meepakken! Zal je geen spijt van krijgen!
Marko voorspelt dat Polen al moeilijk voor je gaat worden maar ik heb alle vertrouwen in die tractor en jouw rechtervoet!
Liefs
Marko & Denise, Piene en Jinte
27 Maart 2008 - 23:13
Marion:
Ho maar ,Maarten.
Kijk eens naar foto 7.
Denk eens aan Frans en mij. Wij nemen dat klimmetje met ons cannondaeltje,en zonder bm-tje.Dus wij rijden in gedachten met je mee.
Ti _amo.
28 Maart 2008 - 09:36
Francien Brijstens:
heey maarten ik vind de foto"s weer geweldig je zou er toch jaloers op zijn wat jij allemaal gezien hebt want wij hebben hier regen regen hagel sneeuw maar we blijven je wel volgen nou lieve groetjes en warme knuffels van francien theo en kids en tot gauw