25 Febr. Afscheid Martin.
Door: Maarten
26 Februari 2008 | Spanje, Torrox
Martin haalt me op. Tijdens de koffie vertel ik, dat vandaag onze laatste dag samen zal zijn. Het wordt een gezellige dag zoals alle andere, met twee zwembaden schoonmaken, wat snoeien en gereedschappen kopen. Ik zal hem, het werk en de gesprekken missen. Als Martin in het gastenboek schrijft laat hij weer een blijvende indruk achter. De eerste regel gaat zo:“Eerst aan Dory om haar te bedanken, dat ik deze Limburger heb mogen ontmoeten.” Geweldig, hij is de enige, die zich dat realiseert. Met een stevige handdruk en een laatste foto nemen we afscheid. Tot ooit! Tot ziens! Martin, de deur staat altijd open!
26 Februari 2008 - 16:22
Theo:
Maarten, we zijn benieuwd naar het vervolg van je reis. En wat Dory betreft: zij heeft een groot hart, dat ze jou vorig jaar liet gaan! En ze krijgt er een nog "rijkere" man voor terug. Jullie doen me denken aan het gezegde: "Afstand heeft op liefde het zelfde effect als wind op vuur. Is het te zwak, dan gaat het uit. Is het krachtig genoeg, dan wakkert het aan.
Goede reis verder en laat ons genieten. -
26 Februari 2008 - 19:27
Molly Bate (Mr.Plod):
Thank-you for the e-mails. Have a good journey, Bye. -
27 Februari 2008 - 17:40
Maria Oet Bung:
Wat un sjoen gezegde......en verder maar weer, op naar nieuwe mensen en nieuwe verhalen.gr. Maria. -
27 Februari 2008 - 18:25
Melvin Senden School:
Eej lang niet meer op uw zijn site geweest maar nu ben ik weer is alles goed met mij gaat het wel goed en we hebben de cito achter de rug en kom volgend jaar een keer langs.