6 sept Lex strak in het pak - Reisverslag uit Oirsbeek, Nederland van maartenhendriks - WaarBenJij.nu 6 sept Lex strak in het pak - Reisverslag uit Oirsbeek, Nederland van maartenhendriks - WaarBenJij.nu

6 sept Lex strak in het pak

Door: Maarten

Blijf op de hoogte en volg

06 September 2007 | Nederland, Oirsbeek

Een telefoontje van Lex:”Pap, ik heb het korset aan!”
“Ik ben over tien minuten bij je. Niet weglopen, blijf waar je bent.”
Daar ligt hij te smilen. Keurig ingesnoerd met een figuur als Miss Wespentaille. Sterk spul met een zachte voering. Veel inspannen kan hij niet, want doorademen kan niet. Dat belooft wat als hij thuis is en de tranquillizers werken niet meer.
Als voorproefje gromt Lex naar de camera en demonstreert hij zijn nieuw verworven wasbord cq sixpack. De komende zes weken zit hij klem in dit ding, het is uit één stuk en kan niet uit. Dus zes weken niet wassen!!! “Dat wordt de laatste week buitenslapen, Lex.”
Als hij overeind zit, is het weer net een mens. Hij krijgt praatjes en heeft hij hervindt zijn zelfvertrouwen. Zo zien we hem graag. Zo kennen we hem.
“Welkom terug in ons leven, kerel. We hebben je gemist.”

• 06 September 2007 - 18:09

Jeannie:

gohh,,ik dacht dat daar marilyn monroe lag op bed,,,hahahaha
    sterkte ermee lex,,,
    beterschap marilyn,,jeetje,,ik bedoel lex,,,

• 06 September 2007 - 21:01

Dave Reed:

Good to see you on the mend , can not speak dutch !!!! Maarten your tractor and trailer is ok ...dont worry !!