15 Sept. Oirsbeek - Hale
Door: Maarten
21 September 2007 | Verenigd Koninkrijk, Hale
Wat zal er anders zijn, dan de vorige keer?
Er is wat veranderd. In Londen moet ik overstappen en de aansluitende vlucht heeft een uur vertraging. Gelukkig maar, want ik ben per ongeluk via de douane naar buiten gegaan en dus moest ik weer opnieuw inchecken. Netjes in de rij met geduldige mensen. De douanebeambte zegt, als ik het paspoort afgeeft:”Thank you very much.” Ik luister maar half en antwoord: “Yes I am Dutch.” Zo stap ik lachend naar de volgende controle. Alles op de band en zelf door een poortje. Ik ben weer binnen. Dit is niet helemaal waar. Ik moet bij een volgende controle mijn schoenen uittrekken. Ze worden apart gescand.
Na acht uur reizen pikt David mij op in Manchester Airport. In de Landrover, die rijdt op een mengsel van diesel en slaolie (60/40), halen we zijn vrouw Kelly en de drie honden thuis op en gaan dan door naar de camping. Kelly is het type, dat overal bij lacht en kwinkslagen uitdeelt. Anderhalf uur vliegen om.
Op de camping vraagt iedereen:”How is your son?” Lex, je bent hier zeer beroemd.
De wagen en de tractor zijn niet verplaatst. Eerst de luiken opengooien, mijn tassen leegmaken en de elektriciteit aansluiten. De rest komt later. Nu John en Margaret goedendagzeggen. Het is thuiskomen bij die twee. Pils erbij en vertellen over Lex, Dory en Fonnie. Margaret is een schat; ze heeft boodschappen gedaan voor mij, want morgen is het zondag. De hartelijkheid en behulpzaamheid zijn niet veranderd.
21 September 2007 - 16:51
Jeannie:
hoi hoi,
goed je weer te zien met een
reistas,,past je perfect,,,!!!
ik ben blij,dat het afscheid niet te zien was,,anders moes ik weer mijn pak zakdoeken erbij halen,,
blij was ik,,om je in die periode van lex je weer even gesproken te hebben,,de tijd was tekort,,1001 vragen,,,maar ja,,kon niet anders,,een afscheidsknuffel,,en,,,daar gingen we weer,,,fransien en ikkus,,
dory en de kids staan weer volop achter je,,en dat is wat telt,,,
wij wensen je verder een hele prettige reis,,en alle geluk,,op je pad,,
groetjesssss,,,
tom,,,fred,,en jeannie