1 Juli Een geweldig feest.
Door: Maarten Hendriks
01 Juli 2007 | Nederland, Oirsbeek
Maarten en Dory.
01 Juli 2007 - 18:10
Wauwel:
het was leuk.. en heb me aan mijn belofte gehouden ben tot het laatste gebleven haha:D
groetjes Laura van hiernaast -
03 Juli 2007 - 18:56
Britt :
Meester hoe is het met u.Ik hoop dat u nog niet heeft gehuild of u familie. Ik ben al aan het aftellen naar mijn vakantie. Ik vertrek donderdag. Was het feestje nog gezellig? Bent u al ver weg? Het weer zit niet echt mee. Nog een goede reis wensen u Britt en Sandra (mijn moeder) -
04 Juli 2007 - 08:22
Ashley:
en meester hoe gaat het er mee
bent u al onder weg
en was het feest nog leuk
nou de groeten dan maar weer meschien hord u nog van mij
ashley :) -
04 Juli 2007 - 18:00
Mitchell:
Meester, bent u al vertrokken?
Wij zagen u nog rijden woensdag 4 juli, u zou toch eigenlijk al weg zijn of had u een beetje vertraging? Ik, Indy en mijn vader en moeder wensen u een hele goede reis en fijn dat u nu eindelijk kan doen waar u altijd al van heeft gedroomd.Tot over een jaar (of misschien eerder). Veel plezier en toi toi toi !!!
Mitchell -
04 Juli 2007 - 21:30
Gino:
Hoi.Ben je al weg?¿?¿.Waar zit je dan nu¿.Hopelijk nog een goeie reis.Groetjes Gino :) -
05 Juli 2007 - 08:45
Jos Van Bilsen:
Wat een geweldige reis voor de boeg:droom en karakteroegening gelijktijdig??
Veel succes. -
05 Juli 2007 - 08:59
Ed:
Hoi Maarten,
Ik las je verhaal vandaag in de krant.
Vind het best knap dat je met een tractor van het bouwjaar 1957 aan deze tocht begint.
Maar het jaar 1957 is op zich al een bijzonder jaar, de Russen lanceerde als eerste een kunstmaan(spoetnik) in een baan om de aarde.Dankzij de wetenschapsrace die hierop volgde kun jij nu met je GSM en internet communiceren met de buitenwereld.
Ik hoop dat ik je met deze wetenschap over het jaar 1957 een steun in de rug geef om moeilijke periode die je zeker tegenkomt te overwinnen.
Ook voor Dorien vind ik het heel knap het los laten en het vertrouwen in jouw.
Ik zie je verhalen met spanning tegemoet.
Ed -
05 Juli 2007 - 09:15
Raphaël:
Maarten ik las in de krant dat je droom eindelijk begonnen is met een reis door Europa.
Ik wens je heel veel succes en plezier op deze reis. Hopelijk tot ziens op de Albert Schweizer waar we dan weer er stevig tegen aan zullen swingen!
Groetjes Raphaël. -
05 Juli 2007 - 15:25
Gilbert Maes:
Maarten ,
Ik wens je een heel goede reis.Ik vind dit een hele leuk idee om in deze stress maatschappij dit te doen.
De groeten en behouden vaart.
GILBERT -
05 Juli 2007 - 18:18
Perry Jansen :
Hey meester maarten,
ik hoorde dat u met de tractor door europa wilde reizen!
leuk!
ik zal veel naar de fotos kijken!
de pippokar zit er leuk uit.
als er foutjes in de tekst zitten.
u kent mijn spellingscijfers
als u in parijs komt,
maakt u dan een foto voor me van de eifeltoren "?
veel plezier met mama Loe en de groetjes van perry
dddm: doei doei de mazzel -
05 Juli 2007 - 19:35
Margo En Jan Spee:
Hallo Maarten
Toevallig kijkend naar L1.
Niet te geloven jij op t.v.
Dory en de kinderen ...geweldig.
Ben heel benieuwd hoe het verder gaat.
Geniet ervan ...groejes
05 Juli 2007 - 21:25
Riet En René:
Hoi Maarten!
Je vertrek was uitgebreid op L1 (zie ook www.l1.nl daar kun je het zelf ook zien), een heel leuke reportage.
Riet was vandaag bij het uitzwaaien en vond het heel fijn dat ze daar samen met een clubje mensen kon zijn. We zijn heel benieuwd hoe het gaat, of het te doen is, of je je draai vindt!
We wensen je een heel goede reis en dat je goed mag slapen in je Pipo-wagen, dat het echt je huisje mag zijn. Maak er wat moois van!
Grtz RR -
06 Juli 2007 - 07:29
Jeannie:
hoi hoi marten en familie,,
soms heb ik weleens l1 opstaan voor de berichten,gisteren dus ook,,en wat zie ik,,jij met je pipowagen,,,loll,,,te gek,,echt wel,,,
alleen met afscheid nemen van dory en de kids,moes ik ook ff slikken,,pff,,,
ik wens je een fantastische reis,,geniet ervan,,!!
groetjes,,,knuffff,,,
jeannie -
08 Juli 2007 - 09:35
Hans & Marjo:
Beste Maarten,
Wij leerden je kennen als moerasmonster bij Riet en Rene, en nu zien wij jou als wereldreiziger !
Heel veel succes, sterkte en plezier en laat het een prachtige reis worden. Tevens veel succes en sterkte voor de thuisblijvers.
Hans, Marjo, Koen, Anouk en Marlou