2 Dec. De eerste rijdag naar Fatima.
Door: Maarten
02 December 2007 | Portugal, Águeda
Het moet vandaag een beetje meezitten over de N1. De enige noord-zuid verbinding op de snelweg na. Een drukke weg door al het lokale verkeer, dat naar het strand, familie, kerk of restaurant gaat. Niemand reageert geërgerd, alles gaat soepeltjes.
Op zo’n dertig kilometer van Coimbra vind ik een erg grote parkeerplaats voor een restaurant heel geschikt om te staan vannacht. De eigenaar heeft er geen probleem mee. Het geeft me tijd om te smeren, een schakelaartje te monteren en de dorpel vast te zetten. Vlak voor het donker ben ik klaar, helemaal tevreden met mezelf.
Wat te eten maken en dan een verdiend pilsje kopen aan de bar. Zo sluit je een goede dag af.
02 December 2007 - 20:18
Ger Engel Natascha:
Hallo maarten je ziet er goed uit volgens mij ben je wat aangekomen als op de eene foto zie
Lekker hoor dat kom om dat je goed in je vel zit en alles goed met je gaat
DE mooie verhalen en de mooie fotos ga door
Ger vraagt waar om je nog geen andere hoed of pet heb de hoed in engeland en de baret in frankrijk zonder pijp
Maarten het ga je goed dat je goed weer krijgt
Ga door zo
Groetjes Ger Engel Natascha
DOEI -
03 December 2007 - 08:50
Leon:
Ha die portugees,
het gaat je in Portugal ook goed af en de Kerst nadert. Dus dat wordt Algarve?
Die schakelaar, daar had ik al niet zo'n hoge pet van op. Schakelen is een slijtende bezigheid bij technische dingen, maar bij mensen houdt het jong. Dat laat jij ons zien.
Groten, ook van Mieke
Leon. -
03 December 2007 - 12:41
Katelijn:
mooie foto, Maarten!
zee is vaak nog het mooiste bij stormweer, een beetje onstuimig mag wel!
dat doet ons leven,net als schakelen, zoals Leon het prachtig verwoordde.
geniet van je port, had je die écht nog nooit gedronken? Hoe bevalt het je, dit zoet-kruidige vocht?
één ding wil ik je wél meegeven: drink er niet te veel van, want dan word je werkelijk zo ziek als een hond! Heb ik één keer in mijn leven gedaan, daarna nooit meer. Godendrank dient door het mensenras met mate genuttigd te worden.
veel plezier in Porto!
Katelijn -
04 December 2007 - 05:14
R. Geiser:
Dear Sir,
I read about your adventure in Tractor & Machinery magazine. Since I ´know only English and German, it takes a little effort to decipher Dutch.
Opportunities like this in one´s lifetime so not come that often. Make the most of it.
Sincerely yours,
Robert L. Geiser
Sussex WI USA -
04 December 2007 - 11:25
Francien Bruystens:
hoi lieve maarten
allereerst bedankt voor die lieve mail
je verhalen zijn zo geweldig de foto!s van de zee zijn prachtig we blijven met je altijd volgen en we zijn blij dat alles goed met je gaat.
nou heel veel lieve groetjes en knuffels van francien theo en kinderen en tot gauw -
04 December 2007 - 16:00
Marion.:
Maarten.
God allemachtig,allemachtig prachtig,
achtentachetig, was is dit blog prachtig.
Warme groetjes van Marion .
VEERTJE?
05 December 2007 - 06:01
Jean Luc Et Annie :
Bonjour Marteen
Nous suivons votre aventure dommage que nous ne parlons pas votre langue ...Merci a vous de nous faire voyager a tres bientot Jean luc