25 Juli Gedicht en overtocht - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van maartenhendriks - WaarBenJij.nu 25 Juli Gedicht en overtocht - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van maartenhendriks - WaarBenJij.nu

25 Juli Gedicht en overtocht

Door: Maarten

Blijf op de hoogte en volg

31 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam

De andere kant.

Verwachtingen hebben.
Opwachting maken.
Nieuw en Anders wachten.
Spannend.

Gedachten golven in mijn hoofd.
Waarom? Waarheen?

Bedenksels vloeien.
Willen-Weten spettert.
Ontmoeten klatert.
Leren plonst.

Heerlijk, niet te kennen.
Wie ben ik?

Het is mij gegeven.

Maarten

• 31 Juli 2007 - 13:42

Jeannie:

mooi,,,,,,ik ben er stil van,,,

groetjes,,,,

• 31 Juli 2007 - 13:56

May Oet Nujjenhage:

Hello man,
    j
    e gedicht... nou, ik had je qua prozaïsch schrijven al vergeleken met MAARTEN 't Hart... maar er schiet mij niet zo snel een dichter te binnen die Maarten heet. Dus dan maar als natioale grootheid MAARTEN HENDRIKS! Op weg naar zijn eerste dichtbundel.
    Ik ben nog bezig je laatste berichten te lezen tot York. Dit even rechts uit het hart ertussendoor. Misschien straks nog meer reacties.
    Hoi Dory, je man openbaart steeds meer sterke kanten. Je krijgt hem ongetwijfeld veel sterker terug dan hij al was.
    Groetjes, goeie reis verder.

May (deë va Nujjenhage)

• 09 Augustus 2007 - 18:04

Katelijn:

hey schrijver-poëet,

"waarheen?" ben jij nu al 10 dagen wijzer, ik ga het allemaal bijlezen, op mijn knietjes bij mijn computer op de kleine salontafeltjes, nog half tussen de verhuisdozen.

je beschrijft je avontuur heel beeldend, maar jouw gedicht zegt veel meer over hoe jij je voelt in dit grote avontuur. Mooi en warm ontroerend!

toitoi,

Katelijn